Chargewell App - Aanmelden

Met de Easy Charging Quality app zie je in 1 opslag de dichtstbijzijnde laadpalen en de prijs van je oplaad sessie. De app geeft je toegang tot meet dan 450.000 laadpunten in 22 landen. In dit stappenplan leggen we uit hoe je de app kunt downloaden en activeren of koppelen aan je account. Het is ook mogelijk om de app te gebruiken zonder een Chargewell account.

Download de app uit je app store.

Download de Ease Charging Quality app uit de app stores of scan de onderstaande QR codes.

Of gebruik de volgende links naar de app stores:

Letop, de ‘Chargewell’ app die ook te downloaden is in de appstores is enkel geschikt voor onze klanten uit Oostenrijk.

Inloggen met een bestaand Chargewell account.

Klik op ‘laadkaart toevoegen’ in het start scherm en voeg uw pasnummer in. Als het pasnummer correct is zal de app u herkennen als Chargewell klant en komt ons logo in beeld.

Vul nu uw gebruikersnaam en wachtwoord in om verder in te loggen. U kunt nu de app gebruiken.

Gebruikt u de app als medewerker van een bedrijf? Controleer dan of uw werkgever u toegang heeft gegeven tot het Chargewell portaal. Zonder deze toegang kunt u niet inloggen in de app.

De app gebruiken zonder account.

Swipe naar links op het start scherm en klik op ‘QR code van aanbieder scannen’.  Scan vervolgens onderstaande qr code.

U heeft nu de mogelijk om een account aan te maken en een pas aan te vragen. (A)

Wilt u de app anoniem gebruiken? Klik dan op ‘voorlopig overslaan’ (B)

U kunt nu de app gebruiken.